tisdag 29 november 2016

Måste eller möjlighet?

Men ok, om vi då skulle vara tvungna att flytta. Det skulle ju kunna vara en chans att göra nåt helt nytt. Börja om, med nya förutsättningar. Jobba deltid, förutsatt att det funkar ekonomiskt, skriva den där boken. Hitta ett annat chefsjobb och göra mer saker rätt från början. Träna mer, hitta nya sångsammanhang. Kanske hjälpa till att bygga upp den kör som finns där, kanske starta en ny? Kanske börja med impro igen? Bra sätt att träffa folk.
Om vi skulle flytta, så vill jag bo centralt. Ha tillgång till caféer, stad, människor.

Som vanligt går jag händelserna långt i förväg. Kontrollfreak much?

4 kommentarer:

 1. Är likadan, tänker alltid ut - fantiserar - allting på förhand..!

  Får man fråga vilken bransch han är inom?

  Vad gäller lgh kan ni garanterat byta STO mot GOT och få ett hyfsat läge, om det skulle bli aktuellt.

  SvaraRadera
 2. Måste vara beredd på allt.. ;)
  Spelbranschen. Den är rätt smal. Min är lite bredare!
  Ja, jag hoppas det, vi bor ju ganska centralt här i Sthlm..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, OK. Där har jag inga kontakter att bidra med :( Vet att det finns ngt ganska känt tv/dataspelsföretag i centrala stan men vet inte vad de heter, om det är den typen av spel (?).

   Tycker han ska söka och se vad det ger, ev kanske han kan veckopendla till att börja med om han får det. Så får ni känna efter. Det är trots allt stor skillnad på STO/GOT, har ju bott på bägge ställen ;)

   Radera
  2. Han säger att han inte vill söka det nu, men när det närmar sig våren lär han ju bli tvungen att söka sig utanför Sthlm om han inte hittat nåt.. Vem vet, det kanske blir varmare breddgrader!

   Radera