torsdag 28 februari 2019

Long time no blogg

Jag antar att det inte direkt är någon som läser här längre. Eller, går in och kollar, eftersom jag inte skrivit på ett halvår, typ.
Det är egentligen inte det att jag inte har nåt att skriva, mer att det inte är samma sak längre. Som sagt, läser nån ens? Och om inte, är det då värt att skriva? Samtidigt som det är lite (mycket) för min egen skull, som nåt slags minnesdokument.
Hursom, livet går sin gilla gång. Jag har börjat på mitt nya jobb och tycker det är fantastiskt roligt varannan vecka och är frustrerad och trött på mänskligheten varannan. Som vanligt i det här jobbet, men med skillnaden att jag faktiskt jobbar med en chef som ser på ledarskap på samma sätt som jag gör. Vilket är sjukt positivt.
Familjen har utökats med två små kattgalningar. Det var också en historia för sig, vi skulle skaffa en till att börja med. Sen fick vi inte det, eftersom katthemmet vill att hemmavarande katt ska vara yngre än fem år. Då började vi titta på blocket och när vi väl hittat en liten där kom vi på att vi ju nu hade en katt under fem, så.. Första katten hade inte hunnit bli ombokad, så there it goes.
Vi har köpt ny bil, helt fel i dessa klimatorostider, men sjukt bekvämt när man ska till veterinär på andra sidan stan, alternativt sena kvällsrep. NY bil, jag skojar inte. Den var inte gratis. Eller är.
Idag vaknade jag med migrän, så jag har tagit en hemmadag. Ska öppna jobbdatorn lite senare och kanske få nåt vettigt gjort.
Jag har tittat på GLOW. Har ni tittat på den serien? Om inte, gör det! Jag sörjer att jag sett klart båda säsongerna. Den var grym! Sköna karaktärer, lagom långa avsnitt (30 min), lagom med drama för att hålla spänningen uppe. Se den.
Det var väl det hele, för nu. Får väl se om det är nån som läser det här och om det känns värt att börja skriva lite mer regelbundet igen.

5 kommentarer:

  1. Lite sen kommentar, men jag kikar också in då och då! :)

    SvaraRadera
  2. Här kommer också en sen kommentar :) Såg först nu att du skrivit igen, jag har dig fortsatt som en 'favorit' på läsliste-menyn :)

    SvaraRadera