måndag 5 december 2016

Tjat. Hoppa över om ni vill.

Jag vet att jag upprepar mig, men jag är verkligen inte nöjd med min vikt! Jag kan inte ha mina kläder, jag får panik! Nej, det får jag inte. Men jag tror jag har kommit till den där berömda gränsen nu. Så fort alla jäkla konserter är klara så börjar tränandet. Maten har jag faktiskt kommit igång med, jag har skött mig rätt bra hela förra veckan. Har hållit mig från sötsaker, nu är det bara att minska portionerna. Sorry för vikthets och allt, men JAG mår inte bra av 20 kilos övervikt. För så illa är det nu. Hur andra ser ut skiter jag fullkomligt i, bara de mår bra, men JAG mår inte bra just nu.
Sa jag vad mitt nyårslöfte blir? Att fortsätta träna regelbundet under hela 2017. Just det, fortsätta. Så då måste jag sätta igång innan nyår, eller hur?

3 kommentarer:

 1. Man får klaga!
  Inte blir det lättare att hålla diet i denna månad heller, med lussebulkar, pepparkakor, kalas och grejer och sen frosseriets högtid JULEN.

  Behöver oxå gå ner men svårt med frestelserna som liksom haglar denna månad. Fyller dessutom 40, inte så jag planerar tugga på en morot den dagen heller ;)

  SvaraRadera
 2. Jag lyckas ju alltid börja i såna här tider.. :) Fördelen med att vara glutenkänslig är att det inte är lika mycket frestelser. Klart du ska festa till det när du fyller 40! 😜

  SvaraRadera
 3. Helt okej att klaga. Förstår precis hur du känner.

  SvaraRadera