söndag 5 mars 2017

Söndagsreflektioner 5 mars

Ingen träning denna vecka, förutom en liten promenad över bron, pga fortfarande utmattad kropp. Nu tror jag dock att kroppen är hyfsat utvilad, så något litet träningspass ska det bli denna vecka. En streamat corepass, om inte annat. Och så minst en ordentligt powerwalk.

Fasen vad sömnen kommer lättare när jag inte fuskar med att ha mobilen vid sängen. Helt klart ett vinnande koncept. Det ideala vore väl att stänga ner en timme innan sänggående, men det fixar jag inte riktigt ännu.

Måendet är ok. Ganska stabilt. Känner mig inte jättepepp, men inte heller ledsen och instabil. Ok, som sagt.

Ätandet.. Jag ska skärpa mig med att skriva upp. Förstår inte att det ska vara så svårt. Nu gör jag det bara. Annars har jag ätit ganska bra. Två semlor i tisdags, men jag hade kunnat äta fler. Har haft ett sug nu i helgen, snodde en av J's peanut buttercups tom, så igår gjorde jag "nyttiga" chokladbollar. Massa kcal i dem med, men bättre än köpegodis i alla fall. Tror det är mens på gång.

Så, vad var bra i veckan då?

  • Lugnt på jobbet, det var skönt. Har kunnat kompa en massa och vilat upp mig. Är nästan klar med grejer som måste vara klara om en vecka.
  • Bio igår, en bra film. Vi klädde upp oss lite, bara för att. Det ska jag helt klart göra oftare.
  • Roligt och inspirerande föreläsning på onsdagens körrep.
  • Träffade trevliga människor på torsdagens inspelning, som dessutom gick snabbt och smidigt.
  • Lugn och skön helg med, för nu, lagom mycket socialisering. Börjar nästan bli trött på att vila mig i form. Bra tecken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar