fredag 14 april 2017

den långa dagen

Långfredag. Ledig dag och jag har inspirerats av den lilla gråa katten och gjort absolut ingenting. Vi har hängt i soffan hela dagen och tittat ikapp på "Gift vid första ögonkastet", samt kollat klart på "Big little lies". J har mest hängt vid datorn, förutom när han fixat mat eller bakat en helt galen chokladkaka med frosting.
Jag är mycket nöjd med denna lediga dag, men imorgon måste jag göra något vettigt, som att städa eller repa, annars får jag nog lite ångest.

4 kommentarer:

 1. Vad tycker du om GVFÖ? Tycker det är rätt märkliga matchningar, omaka par. Och den tillknäppta blonda, som ser sur ut hela tiden, vad gör hon i programmet..!!?

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte riktigt! Från början tyckte jag att det var ovanligt bra matchningar, men nu kommer ju såklart problemen.. snubben som kollar på underklädesshow i soffan utan att prata om det innan, vad är det, liksom? Den blonda trodde jag skulle ge mer av sig själv, det känns som att hon fick lite panik vid bröllopet och att det hängde kvar. Men det är ju ett socialt experiment detta, det borde de ju fatta. Det måste alltid finnas en liten twist i matchningarna, annars blir det ju inte "bra tv"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han med Victorias Secret-showen... tror han blivit för van vid singellivet, van vid att ha det på sitt sätt och gör som han vill. Verkar ha väldigt höga krav därtill!

   Den blonda har ju fått en supersnäll varm kille som ju ser trevlig ut, fattar inte vad hennes problem är?

   Och tredje paret. Hjälp. :)

   Radera
 3. Intressant ändå att man väljer att vara med i tv och dejta. Det är ju tillräckligt svårt irl!
  Sen visst, är det rätt så.. J och jag räknar ju det som att vi blev ihop första gången vi träffades.

  SvaraRadera