måndag 3 april 2017

feber

Det blev ingen Bodypump idag. När jag kom hem från möte och rep igår började jag frysa och det gjorde ont i skinnet. Jag tempade mig, mest bara för att, och jag hade feber. Jag brukar ju aldrig ha feber. Mycket irriterande. Idag har jag stannat hemma, men jag har inte direkt haft feber under dagen, så imorgon blir det jobb.
Ibland är jag inne på Platsbanken, bara för att sondera terrängen. Just nu ligger ett jobb ute, liknande det jag har fast med mindre totalansvar och ändå mer "chefsuppgifter", i ett område ganska nära här. Jag skulle kunna cykla till jobbet. Ändå är det inte så nära att jag skulle riskera att stöta på folk i affären. Nu har jag ju sagt att jag ska vara kvar i alla fall ett år till där jag är. Verkligen göra det jag gör och lära mig det ordentligt. Samtidigt, fan vad sugen jag blir att söka. Fast jag gör det nog inte. Ett helt år till, sen får jag börja titta på allvar.
Nu måste jag duscha, eftersom det inte blev dusch på gymmet. Tråkigt, hade sett fram emot det. Nästa veckas pass är dock redan bokat.

2 kommentarer:

  1. Man kan ju ändå söka o se vad det ger, det är ju inte ristat i sten att du måste ta det om du skulle bli kallad på intervju. Jag hade sökt för att se hur intr min profil är, om jag var du. Bara för skojs skull, man vet aldrig...

    SvaraRadera
  2. Jag vet, funderar lite i de banorna också.. 😬 Vi får se! :)

    SvaraRadera