lördag 1 april 2017

tiden

Dagarna går så fort. Det är redan april och jag har inte skrivit här på evigheter. Det är inte det att det saknas saker att skriva om. Jag är bara så trött. Alltså, jag har väl aldrig varit piggast i stan, men det här börjar kännas fånigt. På måndag måste jag komma ihåg att ringa min läkare, jag vill minnas att det var det vi kom överens om.
Annars är det väl ok, förutom tröttheten. Sjukdom på jobbet, gnäll från en "kund", men det går rätt bra ändå. Varit på gymet två gånger, men inte orkat tänka på vad jag stoppar i mig. På måndag.. Har hört nånstans att det inte är så dumt att vara en sån där som "startar om", att det ändå leder till mer positivt än om man skulle skita i det. Jag väljer att lyssna på det och startar om på måndag. Skriver ner, har koll. Tränar, har bokat Bodypump för första gången på tusen år, ungefär. Kommer väl inte att kunna gå efter det.
Kanske är det lite det med J's situation också. Nu har han blivit erbjuden ett jobb, men kontraktet är fem sidor långt och helt absurt. De vill till och med reglera hur mycket tid han ska lägga på sina hobbys. Det är på riktigt ett slavkontrakt som inte följer svensk arbetsrättslag och han försöker få till ändringar. Risken är att han måste anlita en advokat för flera tusen. Vi hoppas att den andra jobbprocessen, han är inblandad i, går bättre.

Idag har jag suttit i soffan i pyjamas framtill nu. Surprise, det är det jag orkar göra på lördagarna. I alla fall de lediga. Ska väl hoppa i lite kläder strax och ge mig iväg och fika med Storebror by choice. Sen blir det bio ikväll. Ungefär vad jag orkar med. Fikan är en stretch, men det blir bra och trevligt.

4 kommentarer:

 1. Bodypump gjorde faktiskt grym påverkan på min kropp efter att jag också har varit borta från det passet väldigt länge. Visst, första gången kunde jag knappt gå efteråt i typ tre dagar. Men absolut värt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev inget, jag fick feber igår. Blä. Men nästa vecka, då jäklar!

   Radera
 2. Kör inte BP varje dag i ett år bara. Då får man ryggskott. Det fick jag o fick BP-förbud på obestämd framtid av kotdoktorn...

  SvaraRadera
 3. Oj! Nä, det hade jag nog inte tänkt.. :) Men vilka muskler du måste fått! :)

  SvaraRadera