tisdag 7 februari 2017

Gnäll gnäll gnäll

Frisk, eller i alla fall tillräckligt frisk för att jobba imorrn. Dessutom har jag en klipptid bokad och så är det ju kören.. Sen kommer messet. Två personer sjuka imorgon. Jaha. Bara att glömma planeringstid, har ju inte kunnat ha nån på tre veckor, så varför skulle jag få ha den imorgon? Jag lär ju få jobba över, så jag fick avboka klipptiden också. Jäkla skit.
Nackdelen med att jobba på ett litet ställe. Det blir sårbart. Å andra sidan vet jag ju att mycket personal kan betyda ännu fler sjuka.
Ont i magen har jag också. Menshelvete. Och så är jag tjock,så det är lika bra att jag inte klipper mig imorgon. Nu ska jag vänta tills jag har gått ner ca sex kilo. Lifesumappen ska fyllas i minutiöst, jag ska röra mig minst 30 minuter om dagen,som doktorn tjatade om. Just ja,måste lämna prover, på fastande mage. Det får nog bli på torsdag.

2 kommentarer:

  1. Borde oxå gå o klippa mig, men vill inte se min plufsiga +5 kg uppenbarelse i spegeln (hej bowlingklot med svinto-hår). Lade på mig som fan under halvåret som arbetslös.

    Nu anställd, but still a pig.

    SvaraRadera
  2. Jag har lagt på mig som bara den, nu får frisörbesöket bli en morot!

    SvaraRadera