söndag 19 februari 2017

reflektera mera

Precis nu upptäckte jag att mitt tangentbord till paddan går att ta loss från fodralet. Ett år efter jag köpt det. J blev inte lika impad som jag, men så är jag ju inte så jättebevandrad i teknikens under.
Annars har vi en lugn söndag, här i hemmet. Katterna kräver uppmärksamhet som vanligt, J sitter och fixar med sitt vid datorn och jag sitter i soffan med växelvis bok och padda. Skönt. Jag gick till affären förut, utan att gå promenad innan, och blev inte riktigt lika slut som igår. Ett försök till pulled beef bubblar i ugnen och alldeles strax ska jag försöka orka ta tag i lite dammsugning, eftersom jag råkar vara den friskaste i hushållet för tillfället. Jag är även den som har lägst toleranströskel för orangea kattens hår, som virvlar runt överallt just nu. Känns som att han byter päls eller nåt.
Annars städar vi nog ungefär lika mycket. Eller, nä, fan. Jag städar nog lite mer. Det där med toleranströskel igen. Det är typ alltid jag som tvättar. Å andra sidan använder jag fler kläder än han, som oftast är hemma på dagarna. Det är alltid han som tar kattlådan och oftast får ta soporna. Skitsamma, det är inget som stör, om jag inte har lågt blodsocker och är överstimulerad. Säger jag till att det behövs städas, så hjälps vi åt.

Idag är det söndag och då ska jag reflektera. Fast det finns inte jättemycket att reflektera över denna vecka. Ingen träning pga sjuk, inget socialt liv (bortsett från lite körfest, fast orkade bara vara kvar till efter maten) pga sjuk. Hemma från jobbet tors-fre pga sjuk. Psykiskt mår jag dock ganska bra. Vet inte om det är ljuset eller D-vitaminerna som gör det. Skönt är det, i alla fall. Maten har gått ganska bra också, trots sjukdom. Hemmalivet bra. Mycket närhet, mys i soffan. Jag älskar att vi tar på varandra hela tiden. Att vi inte går förbi varandra i köket utan en smekning eller en puss.
Så sammanfattningsvis en ok vecka, trots influensa from hell. Nu håller vi tummarna för att penicillinet verkar snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar