lördag 21 maj 2016

Allt tar slut, men då börjar nåt nytt

För kanske sista gången sitter jag på min balkong med en kopp kaffe. Jag kommer att sakna den. På nya stället har vi ingen riktig balkong, utan en loggia. Eller året-runt-balkong som den också kallas. Som ett extra rum, med stora fönster, som enligt utsago går att öppna helt. Fast det blir ju ändå ingen balkongkänsla.
Å andra sidan har vi en innergård som man kan ockupera med sin bärbara solstol. Bara nu solen ligger på, men det får jag se imorgon. Imorgon! Vi ska dit och titta på lägenheten kl 12. Nuvarande hyresgäster flyttar ut redan idag, så blir det som jag hoppas får vi nycklar imorgon. Då kan jag börja köra över grejer redan i veckan och skapa lite plats här, för tro mig, det behövs!
Om drygt en vecka är jag sambo, på riktigt. Så väldigt.. Oväntat. Spännande, Overkligt. Intressant. Läskigt. Roligt. Mysigt. Allt och mer därtill.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej!! :)
   Du, jag får inte komma in på din blogg..? :(

   Radera
  2. jaså! jag måste nog bjuda in dig igen då, vad konstigt. kanske för att du flyttade. vilken mailadress använder du på blogspot? :)

   Radera
 2. Maila på iziz92@hotmail.. :)

  SvaraRadera
 3. kolla nu då :) det var din gmail som var kopplad till min blogg.

  SvaraRadera
 4. Gud så jag saknar den här bloggvärlden och blir lika förvånad varje gång hur mycket det hinner hända mellan varven jag kikar in.
  Så roligt och spännande. Önskar dig all lycka med nya lyan :)

  Kram

  SvaraRadera